Ingen repris, som tur är!

Idag har det varit en bra dag, ingen repris på gårdagen! 🙂

Nu är jag på väg hem och ska leta i hallen och se om jag kan hitta Toyboys mössa som han inte hittar. Han tror han glömt den hos mig. Så jag ska ta fram stegen och se om han slängt upp den på hatthyllan. Eller om han lagt den i nån av mina fickor istället för i sin egen jackficka. Så håll tummarna att den kommer fram!

4 reaktioner på ”Ingen repris, som tur är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s