Middag hos Skåne 

Idag jobbade jag ju lång dag, men det flöt på bra! Sen åkte jag direkt till Skåne som bjöd på Chicken Tikka Masala. Mmmm, gott! Och så satt vi och babblade, alldeles för länge. Klockan är 22,15 och jag brukar ligga i sängen så här dags när jag ska börja 7.45 nästa morgon.  Men det var trevligt, så det var det värt! 

Så nu sitter jag på tunnelbanan på väg hem. Ska bara duscha och sen kasta mig i säng.  Suss gott, vi hörs imorgon! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s