Slappardag 

Igår hade jag en riktig slappardag! Så skönt! Det enda jag gjorde var att jag handtvättade långklänningen och läste på tvättrådet att den skulle plantorka.  Eeeehhhh…. Hur ska man då bära sig åt? Kan ju inte lägga en plaskblöt klänning på golvet. 

Till slut gjorde jag så här:

Det fick gälla för plant, hängandes på duschkabinen. Kände mig så listig när jag kom på det!

Sen tog jag 3 fulla papperskassar och gick till grovsoprummet/återvinningen med papper, glasflaskor och kartonger. Så skönt att bli av med det! Och sen gick jag till thaisalongen och fick massage! Så skönt att få ömma fötter masserade! Men jäsikens vad hon hittade muskelknutor på oanade ställen! På baksidan av låren! Aj!! Men annars var det väääääldigt skönt!

Resten av dagen, och kvällen bara slöade jag i soffan. Läste och kollade på TV. Fastnade framför gamla avsnitt av City Akuten. Jag tittade jämt på det när den gick!!

Hoppas att ni haft en bra lördag! Vi hörs senare! 

8 reaktioner på ”Slappardag 

  1. Rulla in klänningen i ett badlakan! Byt ev badlakan efter ett tag för att dra ur mer vatten. Oftast låter jag plaggen ligga så till dagen därpå. Den sista torkningen brukar man kunna göra hängande för då är kläderna inte längre så tunga.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s