Världens bästa Toyboy

Toyboy messade och frågade om jag skulle vara hemma idag, för då tänkte han komma och installera min router och TV-boxarna från Bredbandsbolaget. Jaaaa, svarade jag! 

Han kom och satte igång!

Sladdar, boxar och en skrälldus med papper. Men vi fick inte TV att funka. Toyboy ringde kundsupport och sen sprang han mellan routern och TV-boxen ett antal gånger. Startade om, flyttade på sladdar och jag vet inte allt. Men nix, vi fick (eller han, jag bara tittade på, faktiskt) inte routern ihop med själva fibernätet. Till slut ringde jag på hos grannen och frågade hur de gjort. Han är en vänlig karl, så han kom med in och han och Toyboy lyckades med gemensamma krafter få ordning på det!! Så nu funkar båda mina TV-apparater,  och jag har wifi hemma!!! Yeeeiiii!!! 

Tack snälla Toyboy, jag hade aldrig klarat av det själv! Dessutom satte han upp routern på väggen, så den sitter där den ska och inte står på golvet som min gamla gjorde. ..

6 reaktioner på ”Världens bästa Toyboy

  1. Det är alltid mycket lättare att installera nya saker om någon annan gör det åt en 🙂
    Jag kan om jag vill men det är så förbenat tråkigt…..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s