Bra publik

Eller vad man ska kalla dem. När läkaren visade min före -bild och bad mig komma fram så säger en kvinna spontant : -Oj, är det du? ?? Ja, det var jag på bilden, och så berättade jag om hur jag upplevt operationen, tiden efter och en massa annat.  Den här gången blev det många frågor, och det är bra, tycker jag. En gång satt alla bara tysta och lyssnade. Ingen frågade nånting alls. Då kändes det som att de kanske inte vågade fråga. 

Nu är jag på väg hem efter jobbet. Jag ska hem och gömma sladdarna från TV:n och boxen i sovrummet! Och ställa in det lilla sidobordet som boxen ska stå på. Jag var upp till centrum på förmiddagen och hittade sladdgömmare på Clas Ohlson och bordet på Åhléns. Bordet var utställningsexemplaret, det var det enda de hade. Och det är lite skavt, så han satte ner priset ganska bra. Så jag köpte en liten målarpensel och ska fixa det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s