Se på TV i sängen

Igår var jag svårt sugen på att lägga mig i sängen och kolla på TV redan väldigt tidigt! Men jag satt uppe och kollade på den svenska serien som jag inte minns vad den heter nu. Innan vi dör? I alla fall den med Marie Rickardsson. Den är superbra!

Men sen borstade jag bissingarna och kröp ner i sängen och satte på TV:n i sovrummet. Så mysigt att ligga i sängen och kolla, och så bara stänga av och somna sen! Tyvärr så var det så klart just inget att se, men jag vägrade stänga av och läsa i stället. Jag ville se på TV nu när det äntligen fungerade. Så jag kollade på nån dålig amerikansk serie, CSI eller nåt.

Idag börjar jag jobba sent, men först ska jag till S:t Göran och visa upp mig. Ja, och berätta om min viktresa. Det är infomöte för nya personer som eventuellt ska göra en Gastric Bypass, och jag ska berätta hur jag tyckt att det gått, och hur det är efteråt osv. Och jag minns när jag var på mitt möte, hur man framför allt tittade på personen som stod där och berättade. En smal kvinna. Och så såg vi bilden på henne hur hon såg ut innan. Wow, kunde det bli så där bra? Är det möjligt även för mig?? Jag har ju varit på 3 eller om det är 4 möten nu och berättat, och det är så olika, ibland har de massor av frågor, andra gånger nästan inga alls. Sist ville de fråga massor, och en tjej gick med mig till tunnelbanan efteråt och frågade massor. Jag tycker att det känns bra att vara med och informera, och peppa andra, så det ska bli kul!

Ha en bra måndag, vi hörs senare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s