Snart så

Vilket pilla det var att få in sladdarna i den där spiralen som ska hålla ihop dem och dölja dem! Som ni kanske vet är inte tålamod med sånt min starkaste gren. ..

Men nu är de där i och jag ska bara köpa en längre internet sladd så bordet kan stå mitt under TV:n. Och sen ska jag fästa sladdarna längst golvlisten.

Så sen ska det nog se bra ut!

När jag hade gjort det klart igår så la jag mig och slötittade på TV innan jag somnade.  På kunskapskanalen var ett program om en läkare i Kongo, eller om det var i Rwanda, som hjälpte våldtagna kvinnor och flickor. Så små flickor som 2 månader gamla kom till hans sjukhus för att vuxna män våldtagit dem. Och självklart går ett så litet barn sönder!! Så fruktansvärt! Programmet var i alla fall bra, och läkaren värd all respekt och beundran för sin kamp!

2 reaktioner på ”Snart så

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s