Händiga Helga försenad

När jag väl kom hem igår och hade ätit så var klockan nästan 20.30. Och då kändes det inte som en hit att sätta igång och hamra in sladdklämmor i golvlisterna. Så det får bli en annan dag. Med betoning på dag.

Fast jag kanske inte skulle vara så hänsynsfull, när jag tänker efter… Grannfamiljen under mig har ofta gäster hemma till sent på kvällen. Och när de ska gå så går först den som ska köra ut och hämtar bilen, kör in på gården och står på tomgång (under mitt sovrumsfönster…) och väntar på att resten ska komma ut. De kommer så småningom, en och en ofta, och då smälls bildörrar igen efter att man stått ett tag och babblat utanför bilen. Och så öppnas och stängs bildörrarna ett antal gånger, motorn går och till slut så gasar de iväg. Ofta står familjens egen bil parkerad på gården hela natten. Och i natt vid 1 vaknade jag av att en bil kör fram till porten och en bildörr smälls igen och så står mannen  och pratar i mobilen (antar jag, för det var bara en röst) en bra stund innan porten öppnas och han går in till lägenheten under.

Grannen som var in till mig i söndags och hjälpte till med internet tog upp det här med dem under, och sa att en av grannarna i porten bredvid också håller på att bli tokig på att de under jämt kör in och står parkerade eller står på tomgång. Så jag är inte ensam surtant i det här fallet! Alltid något. Och ringer man värden så säger de att vi ska kontakta p-bolaget. Och p-bolaget svarar bara dagtid. Går bra det här…

2 reaktioner på ”Händiga Helga försenad

  1. Testat att ringa polisen…..???

    Själv ringer vi taxi om grannarna stör i övernattningslägenheten. (Som om vi skulle veta hur det låter om helgerna.) Taxi ringer därefter in väktare som får komma och se till att det blir lugnt och fridfullt…. Och taxi har telefontid dygnet runt 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s