Idag är ingen vanlig dag…

För det är min födelsedag. Fast den känns rätt vanlig ändå, dagen. 53 är liksom inget särskilt. 

Men redan igår fick jag ett fint paket!

Kris hade skickat en födelsedagspresent!

En jättefin sjal som passar bra till min rosa kappa! Och min svarta jacka. Perfekt! Thank you, Kris!! 

Igår tvättade jag ett lass och medan maskinen gick kröp jag runt och fäste sladdar längs listerna. Det är så fint nu, ingen sladd genom hela lägenheten till TV:n i vardagsrummet! Ingen sladd tvärs över hallgolvet till telefonjacket!

Och de sladdar som finns sitter fint längs golvet! Jag är så nöjd! Och jag älskar att ligga i sängen och kolla på TV! 

31 reaktioner på ”Idag är ingen vanlig dag…

 1. Grattis på din dag!

  Men varför fäste du inte dem på listen? Lättare att hålla rent och man gömmer spikhålet i mellanrummet mellan list och vägg…..

  Gilla

   1. Du frågade ju inte innan!! Fniss…… har inte hunnit hålla mig uppdaterad så bra sista veckan. Är tillbaka till 45 timmars veckor nu och mer lär det bli ett tag….

    Gilla

   2. Nåväl jag kom ifrån jobbet en kvart tidigare eller en timma tidigare än innan i veckan….. men det var inte ljust så länge….

    Gilla

 2. Grattis på din dag!

  Så skönt att slippa snubbla över sladdar, jag håller själv på att fundera på hur jag ska dra sladdar mellan två våningar, helst ska de ju inte synas.

  Gilla

  1. Lister finns inga sätt dit en i en hörna och då en trekantslist som är urholkad. Heter något fint. I urholkningen gömmer du kablarna 😉

   Gillad av 1 person

 3. Stort GRATTIS på bemärkelsedagen!!

  Va duktig du är som fixar och donar med så många spännande projekt hela tiden. Inspirerande!

  Grattis också till vinsten där med jobbet, oh va kul att få extratack för mödan som läggs ner.

  Trevlig helg och GRATTIS återigen

  Hurra
  Hurra
  Hurraaaas

  Gilla

 4. Hurra hurra för fina du idag!!🍰☕ hoppas du får en underbar födelsedag samt en trevlig helg. Kram Sara

  Gilla

 5. Grattis i eftérskott, hade fullt upp med att bebissäkra lite här hemma, så blev inte mycket nätande varken i förrgår lr igår,så missade detta, eftersom jag var barnvakt åt systerdotterns 3 grabbar på 7 månader, 3 och 8 år medans systerdotter och make tog in på hotell i Gbg för lite egentid, så var fullt upp med den minste iaf och mellan grabben som med ville ha lite uppmärksamhet lite då o då, medans den store som e van vid o vara här, tycker det e skönt o kunna slappa med ipaden

  Var dessutom fint väder så vi skulle ut på promenad, bara det att jag kunde knappt få ihop barnvagnen jag inte satt ihop innan, vilket inte var lätt eftersom den minste inte ville ligga ner medans jag försökte få dit alla delar

  Gilla

   1. Ja, om man borstser från att minstingen inte ville sova i spjälsängen utan låg som en värmekamin tvärs över mig i soffan så var lite varmt , för de andra 2 killarna låg o h sov så gott i min säng 🙂

    så annars gick det jättebra med alla 3 killarna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s