Alla upptagna

Igår hade jag inget bokat, och tänkte att det skulle vara skoj att gå och se Kungliga brudklänningar på slottet. Men det är ju roligare att se en utställning tillsammans med någon så jag ringde M. Henne väckte jag… Ooooops! Men hon var upptagen och kunde inte följa med. Då ringde jag Kussesin. Som inte svarade, så då misstänkte jag att hon jobbat under natten och sov på söta örat. Sedan ringde jag nästan hela kontaktlistan. Betade av dem, en efter en. De som svarade babblade jag med en stund, vilket var trevligt! Men ingen av dem hade dagen fri och kunde se en utställning med mig. Och några svarade inte, så de var ju uppenbarligen upptagna med annat redan.

Då gav jag upp och la mig i soffan med min bok i stället! Tänkte att jag tar en skön slappardag hemma, då, om nu ingen ka/vill leka med mig. Gjorde en Pizza Speziale till lunch, vilket var himla länge sedan. Och den var smarrig! Sedan läste jag lite till. Men…. Sen började det kännas trist att bara vara hemma. Så jag skickade ett meddelande till Nettis, som var hemma med en snorig Bäbis, och frågade om de ville hänga lite med mig. Och det ville de!!! Toyboy var bort apå middag, och de var själva hemma, så jag åkte dit och hade lite soffhäng med dem. Först åt vi middag ihop, och sedan fick Bäbis bestämma en film vi skulle se. Trolls valde hon (tydligen för 54:e gången, enligt Nettis…). Jag hade inte sett den innan, så jag tyckte det var kul att se den. Den var rätt bra och mycket bra musik! Sedan valde jag och Nettis en film, Choises, och då tyckte Bäbis att vi var tråkiga. -Man kan ju inte se 2 filmer! Nu kan vi väl leka? Vi tyckte nog att man kunde se 2 filmer, faktiskt. Så Bäbis fick leka själv. Och det gör hon bra, så det var inte så himla synd om henne. Dessutom så kom hon och blev lite pussbombad på mellan varven. Gos!

Idag har jag suttit länge och ätit frukost och läst bloggar. Hamnar ibland på Bloggbevakning, som faktiskt är himla kul att läsa! Fastnade där och läste en massa inlägg.

Nu ska jag snart göra mig iordning för dagen. Jag ska på födelsedagsfirande senare. Ha en bra söndag, vi hörs senare!

 

7 reaktioner på ”Alla upptagna

 1. Bodde du inte så långt bort hade jag gärna följt med och sett den utställningen. Kan du inte flytta närmare?

  Gilla

   1. Nu ska du inte vara så petig med detaljerna…… Ev kurs i Stockholm lite längre fram. Vi får gå på den då…

    Gilla

   2. Jag lovar men än är vi bara på diskussionsnivå. dvs jag behöver vidareutvecklas men hur, var och när är vi inte klara med än…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s