Surtant slog, nästan, till igen 

Idag på eftermiddagen gick jag ut till kylen i fikarummet och rotade efter mitt mellanmål. Det fanns inte där!  Jag flyttade på A L L T och letade, men nix!  Det var inte kvar i kylen. Jag muttrade för mig själv och var ganska sur. Ska det vara så svårt att låta bli andras mat? Hur fräck är man inte om man stjäl något från en kollega, när det tydligt står mitt namn på??

Klampar tillbaka till mitt skrivbord och funderar på om jag ska gå och köpa något. Men. .  Oj, då! På mitt skrivbord står mitt mellis.  Jag hade visst tagit med det när jag hämtade fika tidigare. Så jag skulle spara lite tid och slippa gå igen,  eftersom det var så himla mycket att göra.  Bra tänkt. …

2 reaktioner på ”Surtant slog, nästan, till igen 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s