Tröttmössa

Konferensen igår var riktigt bra! Även om alla var trötta så hade vi en bra dag! Klockan 15 var vi klara och Nettis och jag satte oss i min bil och åkte hemåt. När jag släppt av Nettis så åkte jag och lämnade tillbaka min trasiga, rosa, jacka. Kändes lite sorgligt att lämna tillbaka den, jag tyckte verkligen om den! Får leta efter en annan jacka!

När jag kom hem så åt jag och så satte jag på TV:n och la mig i soffan. Och somnade som en sten! Vaknade och tänkte att jag går in i sängen i stället. Så borstade tänderna och släpade mig in i sängen och kröp ner. Så skönt!! Kastade ett öga på klockan. Hhhrrmmm…. 18.57!!!! Ha ha ha!! Jag trodde klockan var sent, kanske mitt i natten! Nåja, jag somnade och sussade gott till , håll i er:9 i morse!! Vaknade till och kollade på klockan 2 gånger. Första gången vid 23 och så vid 7 på morgonen. Det verkar som om jag behövde sova. Så nu är jag i alla fall utsövd! Ska packa upp min väska och fixa lite hemma innan jag ska fira min farbrors 80-årsdag senare idag. Ska bli kul! Träffa hela släkten samtidigt för en gångs skull!

Hoppas ni får en bra lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s