Ovanlig söndag

Vi har öppet på helgerna, men jag jobbar inte helg. Utom idag. Vi har ovanligt mycket just nu så jag erbjöd mig att jobba extra. Våra öppettider lördag och söndag är 10 till 15, men jag skulle jobba 12 till 17. Vilket passade mig fint så jag kunde ha en lugn morgon!

12 kom jag till kontoret och morsade på kollegorna som var där. Satte igång med det jag skulle arbeta med och betade av det i en snabb takt. Klockan 15 sa de tack och hej och jag satt kvar själv. Då och då slocknade belysningen, men om jag bara rörde lite på mig så tändes den igen. Fast inte efter 16.30. Då släcktes den helt och även i trapphuset. Tur att jag hade en skrivbordslampa i alla fall. Det var verkligen bäcksvart när jag stängde av min dator och släckte min lilla lampa! Fick treva efter knappen för att låsa upp dörren till avdelningen! 

Köpte lite mat på vägen hem och nu har jag landat i soffan med en kaffe och söndagsbilagorna.

Ha en skön kväll!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s