Jag ser det snöar…

Vem har beställt det här, va??? Inte jag, verkligen inte jag! Även om det så klart inte är förvånande, det är ju bara februari, så är det ändå inte välkommet. Jag har gillat att få lite vårfeeling, vakna av fågelkvitter och märka att dagarna blir längre. Nu är det bara att gilla läget och härda ut. Förhoppningsvis blir det inte så mycket mer än så här, det ligger ännu så länge bara ett tunt lager snö.

Idag börjar jag jobba klockan 15, så jag sov till 8 och har nu ätit frukost i lugn och ro. Och läst bloggar. Min morgonrutin när jag är ledig/börjar sent. Så skönt!!! Snart ska jag ut och sopa fram bilen och åka till gymmet. Har bokat in mig på yoga kl 10.10.  När vi nu inte kommer loss från det där stället så får vi ju bara gilla läget och träna på. När 1 år gått så drar vi fort som fanken! Oavsett hur bra träningen varit under året så kommer vi sluta där, INGET kan väga upp hur de betett sig till att börja med. Men träna ska vi, oavsett! Så nu kör vi!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s