Brrrr

När klockradion skrällde igång så kände jag att det var kallt i sovrummet. Jag hade täcket på mig men var ändå kall om benen. När jag kom ut i köket och såg termometern insåg jag varför. -6° C ute! Och jag har fönstret öppet i sovrummet. Kanske får stänga det i natt. 

Nu ska jag, äntligen, träffa en läkare angående mitt knä. Undrar hur man undersöker ett knä? Det går ju liksom inte att klämma på det, det är ju hårt. Och det gör bara ont i vissa lägen, oftast bara när jag går upp för trappor. Och när jag gör squats. Jag skulle gissa att han skickar mig på röntgen. Hur som helst hoppas jag att jag kan få hjälp så det blir bra. Jobbigt att inte kunna gå upp för trappor utan att halta och ha ont.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s