Tant Senil, igen 

I morse satt jag på tunnelbanan och skrev att jag var på väg till läkare. Ändå åker jag förbi stationen där jag skulle av, och åker till T-centralen som jag brukar åka till.

Som tur var så var det bara 1 station, så jag promenerade i stället för att ta tunnelbanan tillbaka. Knät funkar ju bra att gå med som tur är! 

Läkaren trodde att eventuellt kan vara den första märgspiken de knackade ner i mitt lårben som orsakat det här. När jag bröt lårbenet och höften för 8-10 år sedan så vaknade jag efter operationen och hade ont i knät. Som jag alltså inte skadat. Jag frågade kirurgen om det,och han såg lite skamsen ut. -Det är nog vårt fel,  tyvärr, sa han.- När vi knackat ner märgspiken genom lårbenet så upptäckte vi att den var för lång, den kom ner i knät. -Så vi fick rekvirera en kortare från ett annat sjukhus, det var därför du var sövd så länge, förklarade han. Ett annat sjukhus? Ett barnsjukhus, kanske? ? 

Nu ska jag iallafall få en remiss och göra en magnetröntgen och sedan tillbaka till läkaren. Då får vi se vad man kan göra,  när man,  förhoppningsvis, vet vad som gör ont. Han klämde och petade och böjde och fixade med benet, men då gör det inte ont alls. Knepigt att beskriva då!

Nu är jag på väg hem. Hoppas jag kommer ihåg att gå av där jag ska… För jag har bråttom! Jag har 40 minuter på mig hemma innan Jaja kommer och plockar upp mig för att vi ska träna. På de 40 minuterna ska jag värma mat, äta och byta om. Phu!  Men det phu:et är ingenting mot passet som väntar. . Samma som förra veckan, när jag hade ont i H E L A kroppen i flera dagar efteråt. Jättephu på det!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s