Stig-Helmer

Idag har jag knatat runt på kontoret och sett ut som Stig-Helmers syster. Det var nämligen lite svårare än vanligt att ta mig ur sängen imorse.  Och jag avskyr att komma försent.  Alltså bestämde jag att jag nog inte behövde blöta håret,  det skulle nog räcka om jag blötte flärpen uppe, i bak, som stod rakt upp. Så det gjorde jag och tyckte jag lyckades tämja den. 

Men sen har jag då och då under dagen känt hur den vajat i fartvinden när jag gått. Så chict! 

5 reaktioner på ”Stig-Helmer

      1. Här kapas det inget! Jag kan faktiskt vara snäll ibland, det händer inte ofta, men… 🙂

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s