Nom Nom Nom 

Idag har hela företaget firat vårt SM-guld! 

Vi är sjukt stolta och kan nog dra ut på firandet hela året! 😉

Idag stod Fromageriet på jobbet igen. Och nog 17 lyckades hon sälja på mig 2n ost! Det är ju omöjligt att låta bli när man får provsmaka. 

Köpte en Comté. Jag gillar Gruyere och den här är lik,  men ännu godare! 

6 reaktioner på ”Nom Nom Nom 

  1. Tur det var du som skulle fira och inte jag. Fast jag ska inte klara numera finns det alltid något som inte innehåller grädde till mig. Typ frukt eller liknande. Tog inte 3 år innan de hade vant sig 🙂

    Gilla

  2. Comte är gott! Jag brukar köpa en (vakumpackad) bit när jag är i Ostkällarens lagerbutik, så tror jag att jag ska ha den hemma tills … HA! Den skriker ju på mig så fort jag öppnar kylskåpet och när jag sedan har fallit och brutit förpackningen så måste jag ju äta upp hela biten på några dagar, den kan ju bli förstörd annars. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s