Disco

21.30 kvitterade jag ut en glad Pojke från disco på hans fritids. Han babblade på om allt han gjort och verkade ha haft kul! Men mest glad verkade han över allt godis han köpt. -Jag kommer inte kunna somna nu när jag ätit så mycket socker! 1 timme senare sov han som klubbad!

Nu har vi ätit frukost och ska hitta på nåt att göra. Just nu bygger han lego medan jag dricker morgonlattekaffet och bloggar. 

Jag önskar er en bra lördag!!

2 reaktioner på ”Disco

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s