Slut för idag 

Nu har jag slutat jobba för idag.  Så skönt att komma ut och det är dagsljus! Nästan, nästan lite vårkänsla nu, tycker jag! 

Jag har börjat fundera på om jag eventuellt ska möblera om lite hemma. Ska nog mäta lite och se om det kan funka. I så fall kanske bokhyllorna i hallen får flytta in i lillarummet, och då åker antingen skrivbordet eller buffén ut i hallen istället. Fast jag vet inte riktigt än, får kolla, mäta och titta lite till och fundera på om det kan bli bra.

4 reaktioner på ”Slut för idag 

 1. Jag läser din blogg varje dag jag läser att du ska möblera om. Jag undrar vad du har för utrymmen i din lägenhet . Har du klädkammare eller hur bevarar du dina kläder. har ju set att du har hyllar i hallen med allt möjligt från skor och stövlar och pärmar skulle om det var jag försöka rensa lite i dessa hyllor.
  Men inte för att klantrar på ditt sätt att ha dina grejer men skulle kunna hjälpa med lite goda råd.
  Hoppas att du får en hel del nya förslag. Jag själv bor i en 2 rummare hör gärna av dig om du vill.
  Du ser väl min epost
  Många kramar till dig älskar din blogg

  Gilla

  1. Tack för tips!! Jo jag måste rensa i hyllorna, det är för rörigt. Och jag har tänkt sätta dörrar på hyllorna .
   Vad roligt att du gillar bloggen!
   Jag har ingen klädkammare tyvärr, men garderober.
   Kram

   Gilla

 2. Slå på stort och byt ut helt! 😉

  Med vänlig hälsning, hon som ska hämta dörrar till bokhyllan på lördag så jag slipper fundera på att rensa i den…..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s