Svettpropp

Inte ens 10 minuter var jag hemma innan Jaja kom igår. Snabba ryck! Jag tog nina nya träningskläder.

Och träningen gick bra, jösses vad jag tog i! Som vanligt rann svetten om mig. På slutet, när vi gjorde plankan, så droppade det svett ner på glasögonen. Var tvungen att ta av dem sen och torka bort dropparna för att se nåt.

Hemma igen så fixade jag kvällsmål och satte mig och kollade på Parneviks. Och Farao, vilken skön snubbe!! 

4 reaktioner på ”Svettpropp

      1. Nja alternativet var att bara gå hälften och städa i stället…… men städningen finns kvar tills det blir en regnig dag…… Måste ju njuta av den gul/vita lampan på det blåa som finns ovanför oss när man är ute 😉

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s