Vän

Igår när jag kom till centrum från jobbet så satte jag mig på ett fik ned en kopp te. Sedan messade M att hon kommit från jobbet så vi möttes och satte oss på en restaurang och åt middag tillsammans. Och babblade, så klart! Och så visade hon de senaste bilderna på tjejerna. De fyller snart 1, jag kan inte fatta det!!

När jag kom hem så kollade jag lite på TV. När det var dags att stänga av och sova så var det ett program jag gärna hade sett, Det våldsamma arvet. Jag ska kolla på SVT-play om det finns där. Det handlade om några ur resande-folk. Hur de lever och hur de uppfostrar barnen att lösa konflikter med våld. En pappa sa att om han såg sin son bli slagen utan att han slog tillbaka så skulle han först klappa till sonen och sen spöa den andra ungen.-Gudskelov så har det ju aldrig hänt, sa han och skrattade. Jag var tvungen att sluta titta för att sova, tyvärr, men jag vill se det programmet. Chiefen pratade om det häromdagen, hon sa att det var intressant. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s