Zumba, check!

Igår efter jobbet så gick jag till thaisalongen och tog 1 timmes massage. Så himla skönt! Ligga i ett rum med dämpad belysning, lugn musik på låg volym och bli knådad.  Underbart! 

Sen gärnet hem,bytte om och så pluttra iväg och hämta upp Jaja och så till gymmet. Zumba stod på schemat. Det jag ägnade mig åt kan nog inte kallas för just zumba i och för sig..  Det var mer ett allmänt förvirrat viftande och trampande. Ibland åt samma håll som alla andra, men oftast inte. Andfådd blev jag och självklart svettig, så motion fick jag väl. Men Jaja och jag var båda överens om att det var för svårt för oss. För mycket olika steg med för snabba byten. Vi hängde inte med. Men nu har vi i alla fall provat!

World Class förnekar sig för övrigt inte! Fick mejl från dem där de tipsade om nya pass. Jag läste inte så noga, som tur var. För sedan kom ett till mejl där de förklarade att de visst skrivit fel dag på ett av passen. .. Någon som är förvånad? 

4 reaktioner på ”Zumba, check!

 1. Hej! Jag har varit medlem på den anläggningen men var tyvärr tvungen att sluta då jag flyttade. Jag undrar bara lite hur du orkar vara så negativ vad gäller gymmet du kör på?? Det känns som att du alltid försöker hitta något fel? Som att skåpen var fulla vid ett tidigare inlägg? Det måste ju bara tyda på att det gymmet kanske är lite populärt då alla skåp fylls? Eller är det extremt trångt där? Du fick ett mail om fel tid på passet? Men tur som fan att dom skickade ut ett nytt mail med korrekta tider då tycker man? Eller skulle dom låtit bli? Personalen är underbar där men dessvärre kan jag tänka mig att dom också är lite trötta på dig om du är så negativ som dina inlägg här. Usch så tråkigt! Sluta träna där om det är så himla dåligt! Tack för mig!
  Hoppas du får en positiv helg iallafall!
  Glada kramar // R

  Gilla

 2. Rebecca du verkar inte ha varit med från början i den här historien…
  I den här bloggen är det väldigt sällsynt med negativitet kan jag tala om.
  Det låter lite som att du faktiskt jobbar där 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s