Märgspiken

Inte nog med att det eventuellt är den första,  för långa, märgspikens fel att jag har ont i knät nu. Dessutom ställer den här, lagom långa, märgspiken till det på magnetröntgen. Han som gjorde röntgen sa redan innan att den nog kunde försvåra att få ett bra resultat. Och när det var klart sa han att den ställt till det. Han hade gjort så gott det gick, och hoppades att läkaren ska kunna pussla ihop en bild av hur det ser ut. Men han sa att det är svårt att se om det bildats bråsk.  Jaha…. Undrar hur läkaren då ska kunna veta vad som gör ont där inne?

Själva MR-undersökningen gick i alla fall ganska fort, och sedan satte jag mig på Haymarket. 

Den där mackan med ägg och avokado är supergod! Och en nutellamacron till efterrätt var inte fel. Nu ska jag åka hemåt igen.

Vad har ni för er idag?

4 reaktioner på ”Märgspiken

 1. Jag nöter skor. Snart gått min mil. Så det blir väl typ 1,5 idag. Köpte maken en jacka också när jag gick.

  Gilla

 2. Jag har skruvat plåttak på ett skjul som jag fixat till lite.
  Kallt och småregn hela tiden så det var inte så trevligt,
  men med en varm brasa så kommer snart värmen tillbaka.
  Nu blir det soffhäng resten av kvällen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s