Privatchaufför

Igår extraknäckte jag som privatchaufför. Jaja och Micke skulle bort på fest, så jag erbjöd mig att köra dem dit och sen hämta dem.

Så efter 17 hämtade jag upp dem hemma och körde dem till festen. Sen åkte jag hem och hade en lugn kväll i soffan. Kollade på SVT-play, på Det våldsamma arvet. Väldigt intressant! Sen kollade jag på Skavlan, som jag missat flera fredagar. Han har alltid intressanta gäster, tycker jag!

Vid 23.30 la jag mig och somnade. Och vid 01.30 ringde Micke och sa att de ville hem, så jag drog på mig mysbrallor och åkte iväg och hämtade upp dem. Jaja babblade på om allt de gjort och om hur kvällen varit, Micke halvsov. Fniss!! Sen hem och i säng igen. 5 minuter senare sov jag sött igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s