Ledig förmiddag

Idag har jag haft sovmorgon, så jag sitter vid frukostbordet framför datorn fortfarande. Så skönt med frukost i lugn och ro! Sen ska jag försöka förpacka den gamla TV-boxen som ska skickas tillbaka till Telia. Undrar hur väl den måste slås in? Jag har ju svårt att tro att de ska skicka den till någon annan, men ska den tillbaka så bör den väl vara hel när den kommer fram….  Och så ska jag packa en övernattningsväska till imorgon. Direkt efter jobbet imorgon ska Jaja och jag träna, och sen åker vi hem till henne. Micke är borta så det blir tjejkväll. Jag ska också plocka undan lite här hemma, för idag kommer städerskan!! Yeeeeeiiiii!!!

Alltså, den här snön… Var det verkligen meningen att den ska ligga kvar??? Den borde ha smällt bort igår när det var flera plusgrader! Var kan man lämna in klagomål? 😉

2 reaktioner på ”Ledig förmiddag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s