Lite mysigare på kontoret idag

Idag var det finbesök på jobbet!

Bäbis kom ett par timmar. Hon gick mellan mig och Nettis. Rätt Vr det är hör jag en liten röst : – Är du ledig,  mommo?  Ja, svarar jag som inte hade nåt samtal just då. -Bra, kan du hjälpa mig att ta choklad? Så klart jag kunde! Vi hämtade en kopp choklad och några pepparkakor. Sen ville hon sitta hos mig och rita. 

Lilla hjärtat! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s