Mycket ska man se

Det är spännande att åka kommunalt!  Man vet aldrig vad man får se. Igår på väg hem från jobbet såg jag och kollegan först 2 unga kvinnor med horn. Såna där långa,  skruvade, som Angelina Jolie hade i filmen som hette Malificent eller nåt sånt. Efter några stationer så är det en äldre kvinna som ser ut exakt som döden i Ingmar Bergmans film. Blekare än vit, väldigt smal och med en tunn svart skinnmössa på huvudet. Sedan efter ytterligare några stationer så är det en person som har på sig en vit onepiece med dinosauriesvans och ett horn på luvan. Hornet och taggarna längs ryggen ner på svansen var i rosa. 

Jag undrar hur mycket jag missar när jag läser eller bloggar på tunnelbanan? Måste se mig runt mer,tror jag! 

6 reaktioner på ”Mycket ska man se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s