Övernattning

Igår var Jaja och jag och tränade,  vi var på ett Sh’bam pass igen. Vi var 3 stycken plus ledaren… Sportlovsveckan och fredag. Sen följde jag med Jaja hem, Micke är borta över helgen. Vi lagade tacos och tog varsit glas vin. 

Gott och mysigt! 

Sen satt vi och kollade på TV och babblade. Och drack gokaffe.

Idag har jag varit med Nettis och Bäbis hos Yvonne. 

Båda 2 klippte sig och blev så fina. Och Bäbis åt 2 glassar hos Yvonne och kakor och choklad. Det är som att gå på kalas att gå till frissan, tycker Bäbis! Särskilt som man får med sig en påse med fina hårspännen, godis och annat fint! 

På kvällen efter att Nettis lagat sin goda fläskfilégryta så kollade vi på mellon, inga bra låtar tyckte vi. Klar besvikelse. 

Nu är jag tillbaka hos Jaja igen. Vi har kollat på en läskig film.Den var riktigt bra, men jag minns inte vad den hette… Och nu ska vi sussa. Jag har ”mitt” rum här,så jag känner mig som hemma! 

Hoppas ni haft en bra lördag! Sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s