Slapparsöndag 

Jaja och jag åt frukost ihop och satt och babblade ett tag. Sen packade jag mig hemåt. Meningen var att vi skulle på ett Pilatespass i kväll. Men så fick jag (inte Jaja av någon anledning ) mejl från gymmet att instruktören blivit sjuk så det blev ett annat pass i stället. Då beslutade vi oss för att avboka. Det var ju Pilatespass vi var nyfikna på. 

Nu har jag legat i soffan och läst. Och druckit en lattekaffe. Så skönt att inte ha något alls inplanerat idag. Jag ska fixa naglarna och betala räkningar strax bara. 1 maskin tvätt tumlas just nu så kanske att jag viker den sen oxå. Annars bara vila och återhämtning  (låter mycket bättre an att skriva att jag bara latar mig, eller hur??) på schemat för dagen.

2 reaktioner på ”Slapparsöndag 

  1. Fniss ja viss skillnad på vila sig och lata sig. Men jag har latat mig så det räcker för båda denna helgen 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s