Naglar och TV

När räkningarna var betalade igår så tänkte jag att jag skulle kolla hur mycket jag har på mitt sparkonto. Det kollar jag inte så ofta, och tar väldigt sällan ut från det, så jag var hoppfull. Men fick hicka!!! Va f*n, där var det verkligen inte särskilt mycket?!? Men så scrollade jag ner och kom till ett uttag märkt ”bil”, och kom på att jag ju köpt en bil. Glömde visst det i hastigheten. Ja ja, bara att spara ihop ny buffert!

Sen fixade jag naglarna, som sett bedrövliga ut med skavt lack nu ett tag.

Typiskt söndgasfix, liksom. Har haft neutrala lack ett tag, så nu kände jag för ett som syns ordentligt. Så rött fick det bli! 1 lager underlag, 1 lager rött och så överlack.  Alla ska torka innan nästa lager lackas. Så det tar en stund. Men det blev fint!

På söndagar kollar jag på Barnmorskan i East End klockan 20, och sen Innan vi dör klockan 21. Innan vi dör är SÅ spännande! Tittar ni på den? Annars måste ni göra det! Så kul med bra svenska filmer och serier, tycker jag!

6 reaktioner på ”Naglar och TV

 1. Jag tittar också på Innan vi dör. Fast varje söndag tänker jag att jag inte ska se mer. Den är mer än vad mina nerver klarar. Men jag kan ju inte låta bli att se den. Igår var den jättehemsk.
  Kram

  Gilla

 2. Men du, det finns ett jättebra överlack som heter Seche Vite Tror det finns både på HM och Kicks.
  Du målar dina naglar och behöver inte vänta på att det ska torka.
  Du lägger på som en droppe, och drar ut över nageln.
  Det torkar superfort, och det skyddar jättebra.

  Gilla

   1. Nejmen vad konstigt! På mig sitter det minst en vecka.
    Och i mitt jobb så tar naglarna stryk.
    Lägger du alltid på bara ett lager nagellack? Tänkte om det gör skillnad?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s