Yoga girl

Idag innan jobbet var jag på yoga igen. Säkert välbehövligt med både all stretch och avslappning. Men det känns liksom inte som träning. Men eftersom jag är stel som en pinne så är det nog himla nyttigt att tänja ut sig lite här och där. 

När jag kom hem efteråt så hade jag 2 missade samtal från ett nummer jag inte kände igen. Ringde upp och det visade sig vara blombutiken i centrum. De hade blommor till mig!! Eftersom jag ändå skulle upp för att åka till jobbet så sa jag att jag hämtar dem på vägen.  Och då fick jag med en ask choklad oxå, för att de inte behövde leverera dem!

Jag var så klart supernyfiken på vem som skickat blommor till mig. Det visade sig vara en vän som hamnade på sjukhus i helgen. Och jag hälsade på en stund i lördags och tog med tandborste,tandkräm och lite godis. Hon ville betala för det men jag sa nej, och så skickade hon blommor istället idag. Knäppisen!! Men jag blev så klart jätteglad,det är en superfin bukett!! Ska hem och ställa den i en vas i vardagsrummet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s