Ledig lördag

Idag skrällde ingen klockradio igång, utan jag sussade tills jag vaknade av mig själv. Älskar’t! Skuttade (nåja…) ur sängen och slet ur lakanen och stoppade dem i tvättmaskinen. Och nu har jag ätit frukost och läst bloggar. Mysfrulle! Har lattekaffet kvar och sitter och smuttar på det och skriver till er.

Vad ska ni göra idag? Jag har inget alls planerat. M och jag ska ses en snabbis och dela upp böckerna vi köpte igår. Eftersom de låg allihop i hennes ryggsäck så tog hon med alla hem igår. Vi gjorde helt enkelt så att vi delade kostnaden hälften/hälften och så tar vi hälften av böckerna var. För vi skickar dem ändå vidare till varandra när vi läst dem, och när vi båda läst dem så skickar vi dem vidare till en kollega till mig. Mycket praktiskt!

Men för övrigt har jag inget alls bokat för dagen. Rätt skönt! Bara ta dagen som den kommer.

2 reaktioner på ”Ledig lördag

  1. Men det var ju ett superbra sätt att shoppa böcker! Säkert får ni då också läsa något ni inte läst annars. Det där vill jag också prova någon gång.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s