Idag är ingen vanlig dag

För jag är på väg till ett 90-årskalas! Jag har bara firat en 90-åring tidigare och det var mormor. Nu är det en granne till mig som jag växte upp med. Hennes 3 barn var äldre än mig,och dottern var barnvakt åt mig ibland. Jag älskade att vara hemma hos dem! Man var alltid välkommen, gårdens alla barn fick en kram och vänliga ord. En fantastisk familj och mamman som idag fyller 90 har ett varmt och stort hjärta. Så hon är värd all uppvaktning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s