Stressigt

Jösses, det är förenat med en hel del stress att träna! Både idag och imorgon har jag typ 10 minuter på mig hemma innan Jaja kommer och vi måste åka till gymmet. Funderar på om jag imorgon ska ta med mig träningskläderna och så kan Jaja plocka upp mig i centrum och så byter jag om på gymmet i stället. Blir nog mindre stressigt, faktiskt. 

Idag får jag bara öka takten, helt enkelt!

4 reaktioner på ”Stressigt

  1. Det är nog lika bra att ta med sig kläderna till jobbet det ska ju snöa i morgon och då vet man aldrig hur det fungerar med tunnelbanan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s