No stress 

Vi bestämde oss för att avboka passet idag för att slippa stressa som tokar idag igen. Eller, igår var i och för sig bara jag som stressade,men idag skulle vi båda fått superstressigt. Så vi tränar på ett annat pass imorgon i stället. Det blir bra, då får vi testa ett nytt pass som vi inte kört förut! 

På väg från kontoret såg jag 2 kvinnor i tygballerinaskor. Känns inte som ett så välplanerat skoval idag… Men det kanske var 2 stackars turister utan bra koll på vårt väder? Hoppas de hade fler skor med sig, i så fall! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s