Ett-håll-käften-pass

Jaja och jag testade ett cirkelpass idag. Det gör vi nog aldrig om. Fy f*n vad stressigt och tufft det va!!!  Dels kunde vi långt ifrån alla övningar och dels var vi nog inte tillräckligt vältränade. Imorgon kommer jag ha ont överallt! Ja,nu har vi i alla fall testat det.

Jag ska bo hos Jaja från idag och över helgen, Mike är borta med jobbet. Och Jaja är mörkrädd. Så jag erbjöd mig att bo med henne. Lite mysigt! Så nu har vi duschat och jag sitter med en lattekaffe och så ska vi se den nya svenska serien som börjar på 4:an klockan 21. Jag läser precis en av böckerna om Rebecka Martinsson, så det är ju lite kul!

4 reaktioner på ”Ett-håll-käften-pass

  1. Hmm tror ni måste testa nästa vecka också och se om det verkligen var så farligt….. sen lär det vara ännu värre på fredag em…..;)

    Gilla

      1. Äsch bara en gång till. Nu vet Ni ju hur det går till. Nu behöver Ni bara testa hur mycket Ni orkar 😉

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s