Myshelg

Jaja och jag har haft så mysigt ihop! Igår när solen sken så gick vi ut och tog en promenad i nästan 1 timme. Sen fikade vi ett tag hos Jajas mamma och babblade lite med henne.  Mysigt!  Sen hem och käkade lunch innan vi drog iväg och köpte en jacka på rea till Jaja. Sen lurade jag iväg Jaja för att köpa chalk paint.  Hon har ett stort, gammalt skåp som hon vill ha vitt. Men det är så mycket små snickerier och plåtter på det så det är omöjligt att slipa eller sandpappra. Så då sa jag att chalk paint är lösningen. 

När vi kom hem med jacka och målarfärg så kom Michel, äldsta sonen,och Jaja klippte honom. Han blev så fin! Sen stannade han och hängde med oss ett tag. Mysigt! 

Vi tog varsitt glas bubbel,sen satte vi igång med penslar och färg!

Så kul att se skåpet förändras!

Så kan man oxå tillbringa en lördagkväll!

Det var väldigt liten text på färgburken! Ha ha ha!!!!

Idag har vi fortsatt att måla. Tyvärr kunde vi inte få bort beslagen på lådorna, så vi lämnade dem så länge. Vi, eller Jaja, ska ta dem senare när hon klurat lite på hur hon ska göra med dem.

Men visst blev det fint? Vi är så nöjda med vårt jobb. Micke kom hem och tyckte oxå det blev fint. Han föreslog att vi ska måla den bruna marmorskivan oxå. Kanske grå. Och så ska gardinen bytas ut mot nån annan. Det kommer bli fint!

Nu har jag flyttat hem igen. Ligger i min egen soffa. Det är oxå skönt! 

4 reaktioner på ”Myshelg

  1. Tack bästa Sanna för sällskapet sen i onsdags tills idag och tack för otroligt bra jobb på hallmöbeln, jag är så nöjd, puss och tack för att du finns ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s