Plusgrader

Idag är det plusgrader ute. Det betyder inte att det är varmt. Bara inte så kallt. Hur som helst så tog jag på mig min svarta kappa idag. Och så hastade jag iväg mot centrum och tunnelbanan. Sticker händerna i fickorna för att ta fram handskarna när fingrarna börjar bli kalla. Tomt. Det ligger inga handskar i kappfickorna. Det ligger ingenting i dem. 

Jag fryser om fingrarna nu… 

2 reaktioner på ”Plusgrader

  1. Kollar du inte fickorna innan du går?? Gör alltid jag. Vägrar att frysa om fingrarna 😉 (Sen att även nyckeln oftast ligger där kanske är en orsak behöver jag inte nämna?)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s