Olika dater 

Idag på lunchen hade jag sällskap av nån som jag gärna vilade ögonen på. Ni vet nån som det inte känns pinsamt när det blir tyst, utan det känns helt bekvämt att sitta tysta tillsammans. Det gillar jag! Och vill man prata så är det okej, och han är bra på att lyssna! Kan nog vara lite taggig ibland, men alla har ju sina fel och brister. Det får man ta.

På vägen hem från jobbet idag så har jag shoppat lite. Visst låter det som ett nöje? Gå och kolla lite, välja och vraka i utbudet! Och så köpa det man till Slut bestämmer sig för. Lite shopping! Låter mycket bättre och trevligare än att säga att man gick och handlade mjölk.

Nu ikväll har jag en ny date! Ingen lika tyst typ, den här gör mer väsen av sig, faktiskt. Inte högljudd, eller så, men håller låda ändå mest hela tiden. Fast han är huslig, så det väger upp! Lite ensidig,men riktigt bra på det han gör!


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s