Första tanken

Vaknade imorse och hörde regnet smattra mot fönstret. Det första jag tänkte var att nu regnar det sista av snön bort! Sen tänkte jag att det kanske är en bra idé att ta gummistövlar på fötterna.  Det hade visserligen slutat regna när jag gick hemifrån, men jag tog mina låga gummistövlar ändå. 

Jag hoppas det blir sol i helgen! Det vore skönt att kunna vara ute. Pojken kommer till mig, och ikväll blir det fredagsmys. Sen vore det skönt att kunna vara ute, vara i nån lekpark kanske, och ta med mellis. Så får jag önska vore det trevligt med uppehållsväder. 

Vad har ni för planer i helgen?

2 reaktioner på ”Första tanken

  1. Ska fira maken i dagarna två. Folket kunde inte komma en och samma tid….. Sen skulle jag vilja ha 4 mil promenerade…… Klippa mig säger kalendern. Blir det tid över ska jag vila 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s