Högljudda barn

Jag åt lunch på ett ställe innan jag åkte till jobbet. Efter en stund kom en mamma med 3 barn och satte sig några bord från mig. Ett av barnen lät H E L A tiden. Högt. En flicka på kanske 7-8 år. Hon pratade, skrek, knuffade på sitt syskon som satt bredvid,sparkade sitt syskon mittemot och kastade mat tvärs över bordet. Det enda jag hörde var att någon hyssjade nån gång. Kan säga att hade det barnet varit med mig så hade det inte stannat vid ett hyssj om hon hade fortsatt! För barnets egen skull så vill man ju att de ska lära sig att uppföra sig. Som förälder vill man väl inte att andra ska titta snett på ens barn och tycka de är skitungar? 

4 reaktioner på ”Högljudda barn

  1. Ouppfostrade barn på offentlig plats? I min värld så går det bort. Vill man inte ha pli på sina barn så ska man hålla dom borta från andra människor. Lite som att du har inte en farlig hund lös ute bland folk.
    Morrn btw

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s