Sovmorgon

Igår när jag gick och la mig så struntade jag i att ställa klockan. Även om jag börjar sent så brukar jag ställa klockan för att inte bara sova på min lediga förmiddag. Men när Pojken är hos mig så vaknar han vid 7, och även om jag inte går upp då så sover jag inte ordentligt när han är vaken. Varför vet jag inte, för han ligger kvar i sängen och spelar spel på sin padda eller läser serier, så det är ju inte som att han låter särskilt mycket.

Men i alla fall så kände jag att jag ville sova tills jag vaknade av mig själv. Och det gjorde jag strax före 9. Skönt! Så nu har jag suttit och ätit frukost i lugn och ro medan jag läst bloggar. Hade hoppats på sol idag med, så att jag skulle kunna sitta på balkongen en stund, men idag är det grått ute. OCH SNÖ I LUFTEN ser jag nu!!!! Va f*n?! Visserligen bara små, små, snöflingor som yr lite, men nääää! Jag hoppas det bara var grannen ovanför som vädrat ett duntäcke!

Nu ska jag ta och plocka i ordning lite här hemma, göra mig iordning och på väg till jobbet ska jag gå in på Forex och växla pengar. Till vilken valuta de nu har i Prag… Har ingen aning, men det vet väl de på Forex. Hoppas jag…  Pappsen och jag ska nämligen dit på torsdag över helgen! Ja, till Prag, alltså, inte till Forex. 😉

6 reaktioner på ”Sovmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s