Resa med pappsen 

Jag tar alltid med mig en bok (eller fler, beroende på hur länge jag ska vara borta) när jag ska resa nånstans. Pappa gör det inte, för han ska ju ut och titta på saker,säger han. Då ska vi ha i åtanke att han är en rastlös man helt utan tålamod. Jag är ett under av tålamod i jämförelse! Alltså håller han på att krypa ur skinnet så fort inget händer. På flygplatsen vid gaten, på flyget, i väntan på transfer, när jag gör mig i ordning  ja, ni förstår. Och man kan ju tycka att han borde lärt sig det vid det här laget.  Nej, nej, det har han inte! Men jag har lärt mig det! 

Så, som när man reser med barn, jag har köpt en pysselbok som pappa kan sysselsätta sig med! Smart va? 

2 reaktioner på ”Resa med pappsen 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s