Tant Senil slår till igen

Jag hade en alldeles vanlig morgon hemma i morse. Inte ovanligt bråttom eller så. Ändå, när jag kommer till jobbet och har tagit av mig ytterkläderna och sätter mig vid skrivbordet, så upptäcker jag att jag glömt en sak. Något jag aldrig trott att jag skulle glömma!  Något jag inte förstår hur jag kunde glömma!

Jag insåg,  när jag la armarna på skrivbordet och lutade mig framåt, att jag inte har någon bh på mig. Varför jag kom på det just då? Jo, för då la sig tuttarna så fint till ro på armarna på skrivbordet! Det brukar de inte göra! 

Jag skyndade mig att knäppa koftan över den tunna stickade tröjan! Knatade, lätt krum i ryggen, över till Nettis och berättade vad jag just upptäckt. Hon höll på att garva ihjäl sig! Sen säger hon att jag nog bör åka hem. -Sjukskriv dig och säg att du fått en släng av hängpatte! Och så skrattar hon rått igen! 

Idag har jag suttit vid mitt skrivbord så mycket jag bara kunnat. Har jag varit tvungen att gå iväg så jag jag dragit fram axlarna så mycket jag bara kunnat och skyndat mig! Och av någon anledning så har 2 olika låtar farit runt i huvudet på mig idag. La det svinge la det rock ‘n roll och så Släpp fångarna loss, det är vår… 

8 reaktioner på ”Tant Senil slår till igen

  1. Cissi -26 årig lärare och småbarnsmamma ifrån skogen utanför Ullared. skriver:

    Då ligger det något i luften! Jag höll på att missa byxorna när jag och min (o)tålmodige snart 1-åring skulle till lekplatsen tidigare idag. (De hänger i hallen pga sand ÖVER ALLT(?!) Men så fort jag öppnade dörren kände jag kylan och blev glatt påmind. Jag han tänja rack och lov att det inte var varmt och sommar då hade jag säkert gått i trosorna 🙈

    Gilla

Lämna en kommentar