Redo för avfärd

Så där, nu ska jag bara borsta tänderna och stänga väskan och sen bär det iväg! Fast jag fick hjärtat i halsgropen en stund igår… Jag hittade inte passet!! Har det, och andra ”resegrejor” i en kartong i hyllan i hallen, Tar kartongen till köket och ställer den på bänken. När jag tar av locket så glider en grej ur som jag tar och lägger vid sidan, och sen tittar jag efter passet. Som inte finns där. Blir lätt svettig, går till hyllan och kollar i alla kartonger, på alla hyllor. Nix! Funderar på vilken väska jag hade som handbagage till Chicago, och rotar fram den. Nix, den är tom! Kollar i lådeländet igen, men nej, det är fortfarande inte där. Ska precis ta telefonen och ringa pappsen för att säga att vi måste till Arlanda myyyyycket tidigare för att fixa tillfälligt pass till mig. Då, då får jag syn på att passet sitter på handtaget till lådan under bänken! Det måste ha fallit ner där när jag tog av locket och det andra föll ur. Phu!!!!!

Vi får väl se hur mycket uppkoppling jag har när jag är borta, ifall jag kan blogga. Annars hörs vi på söndag! Ha det gott!

8 reaktioner på ”Redo för avfärd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s