Kaos i kollektivtrafiken 

På 1 timme har jag inte ens kommit halvvägs hem! Totalstopp i tunnelbanan, bussarna försenade på grund av mycket trafik, när den väl kom stod vi som packade sillar och vid varje hållplats tryckte fler sig på. Varpå dörrarna inte gick att stänga så vi fick bråka med de som stod i dörrhålet och vägrade gå av! Och för säkerhets skull var värmen på i bussen! 

Jag skulle ha tränat, men det hinner jag inte till nu. Fast jag har i alla fall tränat balans i över en halvtimme. Stod i den delen av bussen där golvet snurrar och det inte finns någonstans att hålla i sig. Det var spännande! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s