Oooops 

När jag hade ätit lunch och ställt brickan på bandet till disken så tog jag matlådan och la i en kasse. Och då kom jag på… Hmm, var är mitt passerkort? Inte i någon av fickorna. Inte i kassen med matlådan.  Nähä . .. Bara att knata ut till disken och fråga om de hittat ett passerkort på en bricka. Och jo då, det kom farandes. Så de kunde ge tillbaka det till mig. Utan att diska det först! 

2 reaktioner på ”Oooops 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s