Brrr

Jag missade att kolla termometern när jag klädde på mig. Tog 1 långärmad tröja och en vårjacka. Och det är allt lite svalt, en kofta hade inte varit fel. Och nu kommer jag på att paraplyet som brukar ligga i handväskan inte gör det. Tog ur det i Prag. Och de säger att det ska regna i eftermiddag, kanske även snöblandat regn. Ja, inte mycket att göra åt det just nu! Bara hålla tummarna för att det inte vräker ner just när jag ska ut.

4 reaktioner på ”Brrr

  1. Tittade på prognosen i går kväll, då skulle det vara uppehåll i dag, nu tycker jag det har snöat mest hela dagen (allt från regnblandat till stora fluffiga lappvantar). Jag vägrar gå ut i dag (ja, jag kan välja).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s