85-årsfirande och bio

Först vill jag tala om att jag har kontakt med supporten för att få hjälp med att kunna publicera bilder. Men kontakten är skriftligen och på engelska. Jag är ju helt oteknisk och de ber mig göra grejer som jag antagligen inte skulle fatta på svenska heller. …

Idag har jag varit och firat VD:ns pappas 85:årsdag. Massor med folk som kom och ville fira honom! Och de bjöd på god mat och dricka! Jättetrevligt! 

Sedan mötte jag upp Systeryster, Svågern och Puddingarna och så gick jag med Puddingarna och såg Vaiana. Den var riktigt bra! Och så mysigt att vara med Puddingarna.  De är så himla goa och roliga att vara tillsammans med!

Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt. Ha en bra lördagkväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s